Saat Sizin İçin Neyi İfade Ediyor? Aksesuar mı Sadece Zaman Göstergesi mi?

Teknojest
4
tissot-bayan-saatleri

Saatler hayatımıza girdikleri çağlardan bugüne kadar çok fazla evrim geçirdiler ve tarzımızın vazgeçilmez bir parçası oldular.

Kimi zaman, zamanı göstermeye yarayan bir motor, kimi zaman da şık bir takı olarak kullanılan saatler bay bayan her kullanıcının en vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Belki de almaya doyamadığı aksesuarlar arasındadır. Kadın erkek fark etmeden bir çok saat alıp ve yıllarca kullanıyoruz onlara gözümüz gibi bakıyoruz. Sabah evden çıkmadan giydiklerimize uygun saatler tercih ediyoruz. Bu nedenle saatler tarzı belirleyen en önemli aksesuarlar arasındadır.

Bir aksesuar olarak kullanılması artık kişilerin birden fazlasına ihtiyaç duymasına neden oldu. Örneğin spor kıyafetlerin üzerine klasik bir saati takmak pek hoş durmuyor. Bunun yanında kıyafet kombinleri için renklere dikkat edildiğinden ana renklerde farklı saatler tercih edilebiliyor. Tüm bunların yanında erkeklerin “başka aksesuarımız yok ki, var yok bir saatimiz var” anlayışıyla birden fazlasına sahip olma isteği olabiliyor.

Saat hangi kola takılır ?

Özel bir durum veya farklı olmak düşüncesi yoksa çoğumuz saatleri sol bileğe takarız. Bu sağ elin çoğunlukta kullanılması ve daha hareketli olması nedeniyle saatin bir yerlere çarpıp zarar görme olasılığının da daha yüksek olması nedeniyle sol bileğe takılmasının tercih edildiği düşünülebilir.

Peki sol elini kullananlar için durum tam tersi midir?

İlk tasarım yıllarında kurma düğmeleri daima sağda 3 rakamının yanında yer alması nedeniyle saatin sola takılma alışkanlığı kazanıldı. Şu anda bile kurma düğmeleri 3 rakamının yanında. Bu nedenle sanırım solaklar bile sol eline takmayı tercih ediyor.

Hangi marka saati tercih etmeliyim?

Bu tabii bütçeniz ile alakalı bir durum ama 1853 yılından bu yana faaliyet gösteren, her yaş grubuna ve her tarza hitap eden özel tasarımlı saatleriyle oldukça geniş yelpazede modelleri ile tüketicisine hizmet veren Tissot markasını tercih edebilirsiniz.

Her tarzdan bayana hitap eden Tissot bayan saat modelleri ile şıklığınızı her koşulda tamamlamanız mümkündür. Her sabah ne giyeceğini düşünen bayanlar giyinmesini bitirdikten sonra taktığı aksesuarlara da aynı şekilde zaman ayırmakta ve şıklığını kusursuz bir hale getirmek istemektedir. Bu yüzden bir bayanın takı dolabında belki 10 a yakın saat bulmak mümkündür.

1853 yılından beri faaliyet gösteren Her yaş ve her tarza hitap eden özel tasarımlı saatleri ile oldukça geniş yelpazede modelleri tüketiciye sunan kişi iki yüz yıllık deneyimiyle tasarım mühendisliği bir araya getirmektedir. Bu nedenle birbirinden farklı bayan saat modellerinde de dünyaca ünlü markalar arasında adından söz ettiren Tissot Saat ile şıklığınızı kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Saatim şıklığımın tamamlayıcısı diyorsanız eğer siz de Tissot bayan saat modellerinde bulunan birbirinden farklı tasarımlara sahip olabilirsiniz. Stil sahibi kadınlar için gerçek şıklık hiç şüphesiz zarif detaylarla saklanmaktadır. Tissot markası bünyesindeki modellerde şık bir görünüm için en özel detayları düşünmektedir.

Dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Tissot ile her yaştan, her tarzdan bayanın istediği modelde saatle artık şıklık arışında bir adım öne geçmek oldukça kolay bir hal almaktadır. Stilim benim imzam diyen bayanlar için vazgeçilmez aksesuar olan saatlerde aradığınız her modele ulaşmanız mümkündür. Bu modellerle tüm gözler üzerinizde olacak.

Küçük bir soruyla da yazımı tamamlamak istiyorum :

Sizin yaşantınızda saat takmanın önemi büyük müdür? Aman canım zamanı göstersin yeter mi diyorsunuz yoksa çok önemli bir aksesuar. Verdiğim paraya acımam mı?

Tags

Yorum Gönder

4 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Saat kullanmayı seviyorum.Bileğe yakışan güzel bir aksesuar diye düşünüyorum.Ailecek verdiğimiz paraya acımıyoruz galiba :))
    Bayan saat modellerini inceleyeceğim öneri için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takmayınca kendini insan boşlukta hissedebiliyor :) Yorumunuz için teşekkürler

      Sil
  2. saat bence erkekte çok karizmatik duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu öğrendiğim iyi oldu =) Teşekkürler

      Sil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !