Twitter Kullanıcı Adı Değiştirme 2021 - Takipçi Kaybetmeden

Teknojest
0
twitter-kullanıcı-adı-değiştirme

Zamanla nasıl değişiyorsak twitter da yaptığımız paylaşımların da yönelimleri değişip paylaşımlar kullanıcı adına uygunsuz hale gelebilir. Peki böyle bir durum karşısında ziyaretçi kaybetmeden ve istediğiniz kadar twitter kullanıcı adı değiştirme şansınız var desem ne derdiniz?

Hemen nasıl yapabiliriz onu söyle dediğinizi duyar gibiyim….

Bildiğiniz gibi iki farklı isimle kullanıcılarınız sizleri twitter üzerinde anımsıyor.

  • Görüntülenen isim
  • Kullanıcı ismi

Kişiler attığınız tweet lere cevap verdiğinde kullanıcı adınız belirecek, normal isminiz değil. Ve bu adın görünmesi sizi rahatsız ediyorsa ya da daha iyisini bulduğunuza inanıyorsanız - Twitter kullanıcı adı önerileri - hemen değiştirebilirsiniz. Üstelik hesabınızı sıfırlamadan ve takipçilerinizi kaybetmeden…

Kullanıcı adları ve isimler ne kadar uzun olabilir?

  • Kullanıcı adınız en az 5 ila en fazla 15 karakter uzunluğunda olmalıdır.
  • Kullanıcı adınız, boşluksuz olarak yalnızca harf, rakam ve alt çizgi içerebilir.
  • Görünen adınız en fazla 50 karakter uzunluğunda olabilir.

Twitter kullanıcı adı değiştirme

Her zamanki yaptığınız şekliyle twitter hesabınıza giriş yapın. (Bu uygulama vasıtasıyla olabileceği gibi bilgisayar üzerinden de olabilir.)

Sağ üst köşede yer alan profil resminize tıklayarak “Ayarlar ve Gizlilik” seçin.

twitter-kullanıcı-adı-değiştirme-2

Burada hesabınıza ait detayları görebileceksiniz. İlk sırada da kullanıcı adınızı değiştireceğiniz kısım bulunuyor. Burada ilgili kutucuğa aklınızdaki ismi yazın. (15 karakter veya daha azı olmalı)

Eğer yazdığınız isim daha önce alınmamış uygun bir isimse bunu alabileceğinize dair bilgilendirmeyi anlık olarak alabileceksiniz.

twitter-kullanici-adi

Twitter yardım sayfasında yer aldığı üzere kullanıcı adları boşluk, sembol vs içeremez. Ayrıca Askıya alınmış ve devre dışı bırakılmış kullanıcı adları hemen kullanıma sunulmaz. Detaylı bilgi için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Burada önemli bir noktayı hatırlatmak istiyorum. Eğer bu yazımız okuyan onaylı hesaba sahip şanslı kişilerden birisiyseniz kullanıcı adınızı değiştirdiğinizde onay ikonunu da kaybedeceğinizi üzülerek bildirmek isterim. Bu yüzden bu değişikliği yapmadan önce yardım sayfasından ilgililere ulaşmanızı öneririm.

Ayrıca eski tweetleri görme konusunda gelişmiş arama yaparken isim farklılığından ötürü ada bağlı olarak arama yapmayı unutmayın.

Twitter da görüntülenen isim nasıl değiştirilir?

Bunu yapmak daha basit. Üstelik kullanıcı adı gibi kısıtlaması da yok …

Profil sayfanızdayken sağ tarafta profili düzenle (Edit profile) butonuna tıklayın.

Sol tarafta yer açılan hesap bilgilerinizde isminizi 50 karakterden az olmak üzere yazabilirsiniz. Emoji ekleyebilir ya da aynı isim ve soyismi kullanabilirsiniz…

imageİşleminiz bittikten sonra kaydedip profil sayfanıza geri dönün.

Peki bu işlem mobilde nasıl yapılır?

Benzer şekilde hesabınızda ayarlar kısmına gelerek bu işlemi kolayca yapabilirsiniz.

Son Sözler

Yukarıdaki yönergeleri takip ederek ister kullanıcı adınızı ister görüntülenen isminizi defalarca değiştirebilirsiniz. Üstelik ziyaretçilerinizi kaybetmeden!

Defalarca değiştirmek hesabın gidişatı konusunda takipçilerinize şüphe verebilir. Bu yüzden mecbur kalmadıkça sürekli değişiklik yapmamınızı öneririm.

Hayatınızdaki değişiklikleri başka bir hesapta yeni takipçilerle paylaşmak isterseniz yeni bir mail hesabı açmadan tek mail adresiyle birden fazla twitter hesabına sahip olma yolunu kullanabilirsiniz. Bu da aklınızın bir köşesinde olsun :)

Twitter @ kısmını değiştirme ya da bir başka ifadeyle kullanıcı adı değiştirme konusunda tecrübelerinizi paylaşmak ister misiniz?

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder (0)
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !