Halal Paradise Didim İnsanları Mağdur Ediyor

Teknojest
0

İslami ve muhafazakar oteller, özellikle aileler ve inançlarına uygun bir tatil arayanlar için önemli bir seçenektir. Kadın ve erkeklere özel havuzlar, mescitler ve diğer kolaylıklar sunulması, alkol satışı yapılmaması ve yiyecek içecekler İslami usullere göre hazırlanması bu otellerin genel özelliklerindendir.

Bizler de bu düşüncelerle 2023 Mayıs ayında Halal Paradise Didim oteline rezarvasyon yaptırdık. Otelin anlatılan aşağıdaki genel özellikleri en başta cazip gelmişti.

  • 42.768 metrekarelik bir alanda yer alıyor.
  • Alkolsüz Alaturka Her şey dahil helal konsepti ile misafirlerine hizmet veriyor.
  • Bay ve bayan özel havuzları, kaydırakları ve spa olanakları ile tatilinizi renklendiriyor.
  • Sığ denizi ve 200 metre uzunluğundaki ince kum ortak plajıyla gönül rahatlığı içinde denizin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Otel, Akbük, Didim mevkiinde bulunuyor.
  • Denize yakın olması ve güzel manzarasıyla dikkat çekiyor.
Çok acıdır ki Temmuz 2023 tarihinde acı bir haber aldık ve rezervasyonu iptal ettirmek zorunda kaldık. Firma da bunu onayladı ve 15 gün içerisinde ödemenin tarafımıza yapılacağını bildirdi. Maalesef şu tarih (28.04.2024) itibariyle hala bir ödeme alamadık.
Aradığınızda maalesef karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Bir bilgisi ve yetkisi olmayan kişiler çıkıyor ve sizi hiç bir yere bağlamıyor. Çıldırmamak elde değil!

Biz de bu süreçte tabi ilk olarak tüketici hakem heyetine başvurduk. Heyette süreci uzatıp 6 ay sonra karara bağladı. Bir diğer acı noktada burada başlıyor! "Karara göre rezervasyon acenta firma üzerinden yapıldı ve oteli direkt bağlayıcı bir durum olmadığı belirtiliyor." Biz direkt otel üzerinden yapmıştık ve aracı firmaya odaklanmadık. Kaldı ki böyle bir durumu belirtmek için tüketici hakem heyetinin karar vermek için 6 ay beklemesi de tam bir hayal kırıklığı oldu.
Şu anda acenta firma olan Full Tur için tekrar kayıt oluşturduk. Artık pek umudumuz kalmadı ama bakalım ne çıkacak...
Özetle sizleri bu otel konusunda uyarmak istiyorum!!!! 
Otele gitmedim, temizlik, yemek ve tesis hakkında genel bilgiler hakkında hiç yorumum yok. Ama bu firma onlarca belki de yüzlerce kişiyi bu şekilde dolandırmıştır. Google şikayetlerine ve şikayet var firması üzerinden yorumları okuyabilirsiniz.
Firma, google üzerinden bu durumu anlatan yorum yaptığınızda zaten hemen üzerine onlarca 5 yıldız içeren sahta yorumlar gönderiyor. 2 yıllık bir firma için zaten 4000 küsür yorum atılması bunu kanıtlar niteliktedir. Siz de olumsuz yapılan yorumları görüp üzerine atılan yeni yorumlara bakarak görebilirsiniz.
Halal Paradise ve Full Tur firmaları rezervasyon iptali için hiç bir şekilde ödeme yapmıyor. Bu firmanın mağdurları maalesef çok fazladır. Böyle bir muhafazakar konsepte zarar gelmemesi için bu güne kadar hep bir çözüm alabiliriz diye bu yazıyı erteledim, google yorumları ile kişileri uyardım ama artık geneli ilgilendirecek şekilde bu yazıyı kaleme aldım.
HALAL PARADISE DIDIM firmasından uzak durun!!! Bunların adı halal ama yaptıkları islama sığmayan hareketler...
Yok ben yine de gideceğim diyorsanız otelde odeme yapacak bir şekilde anlaşma yapmaya çalışın.
Bu yazıyı okuyan mağdurlardansanız en azından kısa bir yorum yaparak yaşadıklarınızı ve varsa çözüm önerilerinizi bizlerle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder (0)
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !