Silinen Verileri Kurtarmada En Profesyonel Yöntem

Teknojest
3
silinen-verileri-kurtarma

Artık insanlar günlük hayatlarındaki ve işleri ile ilgili birçok işlemi bilgisayarlar ve cep telefonları arayıcılığı ile yapmaktadır. Bu sebeple birçok belge ve dosya bilgisayar ortamında saklanmaktadır. Bilgisayarlarda teknolojinin en üst seviyeye çıkmasına rağmen hala çeşitli sorunlarda dolayı arızalar olabilmektedir. Ve olası arızalarda bilgisayardaki dosyaların silinmesi sorunu birçok kişiyi büyük oranda mağdur etmektedir.

Peki silinen dosyayı geri getirmenin bir yolu yok mu?

Alanında kaliteli ve nitelikli dosya kurtarma hizmeti sunan programlar sayesinde artık çeşitli sebeplerle silinen veya bilgisayar arızaları nedeniyle ulaşamadığınız bilgi, belge ve dosyalara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu yazımda sizlere dünya genelinde en çok kullanılan veri kurtarma yazılımlarından birisi olan EaseUS Data Recovery Wizard programını tanıtacağım. İster bilgisayarınız, ister telefonunuz isterseniz de usb belleğiniz olsun, kaybettiğiniz verileri geri getirmeniz, bu program aracılığı ile mümkündür.

Günümüzde bilgisayar üzerinde ve harici belleklerde bulunan dosyaları çok çeşitli sebeplerle ulaşılamama durumları olabilmektedir. Bunlar arasında

Yanlışlıkla, format, hard disk arızası, işletim sisteminin çökmesi sebebi ile kaybolan bilgi, belge, resim ve verilere ulaşamamanız durumunda, program tüm kayıp verileri hatasız ve tamamen orijinal şekilde kurtarmaktadır. Dosya türü her ne olursa olsun ve dosyalar ne kadar derinde olursa olsun kurtarma özelliği bulunmaktadır. Ayrıca isterseniz kurtarma sonuçları arasında sadece sizin istediğiniz dosyaları ve verileri seçerek kurtarılmasını sağlayabilirsiniz. Hızlı ve derin tarama özelliği sayesinde saatlerce beklemeden ve tüm dosyaları en ince ayrıntısına kadar kurtarabilme şansınız bulunmaktadır.

Verilerin Bulunmasında Kolay Kullanım

Bir programı kullanırken beklediğiniz en önemli şey herhangi bir destek almadan türkçe dil desteği sayesinde ufak notlarla kendi işinizi kendinizin yapabilmesi imkanıdır.

EaseUS,bu açıdan gerek kurulumu ve gereksekullanımı oldukça kolay olduğu için ihtiyaç duyduğunuz anda başka herhangi bir uzmana gerek kalmadan kendi başınıza rahatlıkla kullanmanıza imkan veriyor.

Programı klasik olarak “ileri – ileri” butonuna basarak kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Sadece dil seçimini Türkçe yapmayı unutmayın yeter…

Programı nasıl kullanırım?

Kurulumdan sonra masaüstünüze gelen programa ait ikon a çift tıklayarak programı çalıştırın. Karşınıza ne tür bir dosya kurtaracaksınız onu seçebileceğiniz bir ekran geliyor. Burada seçiminizi daraltmak önemli. Çünkü boşu boşuna programın ihtiyacınız olmayan dosya türlerini arayarak vakit kaybetmesini engelleyebilirsiniz.

Seçiminizi yaptıktan sonra bir sonraki ekranda tarama işlemini nerede yapacağınız seçeceğiniz ekran geliyor. Burada bilgisayara bağlı harddisk, harici disk ve hafıza kartlarınızı görebilirsiniz. Bunlardan birini seçerek tarama işlemine başlıyorsunuz.

easeUS-veri-kurtarma

Bu işlem diskin içerdiği dosyalara göre değişecektir. İşlem tamamlandıktan sonra karşınıza çıkan dosyalardardan kurtarmak istediğinizi önizleme yaparak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Son Sözler

Birçok insan silinmiş dosya kurtarma programının oldukça pahalı bir ücreti olduğunu düşünmektedir. Oysa bu düşünce tamamen yanlıştır. Programın ücreti oldukça uygun fiyat aralığında olup özellikle profesyonel sürümlerde bir defa satın alındıktan sonra ömür boyu kullanma hakkına sahip olursunuz. Ayrıca kullanımınız boyunca tüm yenilik ve güncellemeleri de en hızlı ve ilk elde yükleyebilirisiniz. Bu sayede istediğiniz kadar bu programı en güncel ve kaliteli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca isteyenler kısa süreliğine istediği sürümü ücretsiz bir şekilde deneyebilmektedir.

EaseUS Data Recovery Wizard Pro 12.0 İndirmek İçin Tıklayın

EaseUS Data Recovery Wizard Lisans Almak İçin Tıklayın

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Demekki verileri yedeklemeyi alışkanlık haline getirmeliyiz :)

    YanıtlaSil
  2. Yaşadığım bir olay neticesinde bu yöntem çok faydalı olmuştu. Bilgilendirme için teşekkür ederim. bilmeyenler bu konudan mutlaka faydalansın. Bunu blogger mahallesinde duyuracağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Hala geçerliliğini koruyan bir yazı. Her an herkesin başına gelebilir

      Sil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !