Dsmart Abonelik İptali Nasıl Yapılır? - Tecrübe İçerir

Teknojest
8

Dsmart abonelik iptali nasıl yapılır öğrenmek mi istiyorsun? Peki yapılacak işlemler ve talepler hakkında ne kadar bilginiz var?

En başta şunu belirteyim ki abonelik başlangıcında aldığınız hizmeti maalesef üyelik sonlandırma işlemleri sırasında alamıyorsunuz. O yüzden sizlerle aboneliğimi sonlandırmak istediğimde yaşadığım ayrıntıları paylaşmak istedim.

Aslında en başta kabul ettiğimiz şartlarla birlikte başlıyor. Yani her şey kitabına uygun…

Taahhüt verdiğinizde zaten belirli bir zararla üyelikten ayrılabiliyorsunuz. Bu zararı en aza indirmenin yolu tahmin edeceğiniz üzere üyelik bitiminin son ayında yapmak. Tamam, üyeliği son ayında kapattım o zaman herhangi bir ücret ödemeyeceğim diye düşünüyorsanız maalesef yanılıyorsunuz!!!

Birazdan o şartlara geleceğim ama öncelik aboneliğimi sonlandırmak istiyorum ne yapabilirim sorunuza yanıt bulalım :

Üyelik nasıl sonlandırılır?

Arıyorsunuz açmıyorlar mı? Doğrudur telefonda saatlerce bekliyor olabilir ya da işgüzar çalışana denk gelip derdinizi anlatmanıza rağmen sonlandırma işlemi başlamamış olabilir. Peki ne yapacağız?

Dsmart abonelik iptali e devlet üzerinden yapılabiliyor!!!

Belki şimdiye kadar başınıza gelmemiş olduğundan haberdar olmayabilirsiniz ama bu tür abonelikleri direkt olarak sonlandırmak e-devlette yapacağınız bir işleme bakıyor. Çünkü e-devlet portalında üzerinize tanımlı abonelikler kayıtlı olarak duruyor. Burada dsmart abonelik fesih şeklinde yazarak aboneliğinizin bulunduğu hesabı kolayca fesih işlemlerini başlatabilirsiniz.

Dsmart abonelik iptal dilekçesi örneği sistem üzerinde mevcut. Size sadece imzalaması kalıyor. Dilekçeyi bilgisayarınıza PDF düzenleyici programlar vasıtasıyla imzalayıp sistem üzerinden gönderebilirsiniz.

Örnek :

Demirören TV Digital Platform İşletmeciliği AŞ.

Tarih :

İşbu e-devlet başvuruma konu aboneliğimin feshini arz ve talep ediyorum.

İsim – Soyisim

İmza

Portal üzerinde yapmayacaksanız abonelik numaranızı yazıp görevliye öyle teslim edin.

Bu işlemi yaptıktan sonra firma sizi arayacak be ikna yoluna gidecek! Eğer kapatma işleminde kararlıysanız işleminizi onaylandığı bilgisini alacaksınız ve bu onay mesajını almayı bekleyeceksiniz. Onay mesajı geldikten sonra en yakın dsmart bayine giderek elinizdeki cihazları teslim edebilirsiniz.

Mesaj gelmeden kesinlikle şubeye gitmeyin , cihazınızı kabul etmeyecekler…

Cihaz teslimi sırasında dikkat edilecekler

Barkodlu sistemle cihazların uyumluluğunu kontrol ediyorlar, o yüzden kaç sene geçmiş olursa olsun size verilen cihazlar olması gerekiyor!!!

Diyelim internet hesabınız var. Eğer modemi dsmart dan aldıysanız modem kasa bedelini sizden talep ediyorlar!!!

-Eee ben zaten modem parası ödemiştim dediğinizi duyar gibiyim. Maalesef o ödediğiniz para modem kira bedeli, yani modem sizin olmuyor. Uyanıklığı görebiliyor musunuz :( O yüzden modemi ve kablolarını eksiksiz teslim etmeyi unutmayın.

İkinci senaryo tv aboneliği. Yine burada sizdeki cihazları kablo ve kumandasına varana kadar iade etmeniz gerekiyor. Sakın ola unutmayın eksik bir kablodan 90TL ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Son Sözler

Eğer bu yazıma aboneliğinizi başlatmadan önce okuduysan sana tavsiyem modem vs için kendin cihazını al, kafan rahat etsin.

Az çok benzer durumlar diğer firmalarda da var. O yüzden dikkat edin.

Özetlemek gerekiyorsa minumum zarar için:

  • - Aboneliğinizin bitiş ayını bekleyin
  • - Defalarca gel-git olmasın diye abonelik sonlandırma mesajının gelmesini bekleyin.
  • - Kabloya varana kadar tüm cihazları eksiksiz teslim edin.
Yaşadığınız farklı durumlar varsa yorum bölümünde paylaşarak bizden sonrakilere yardımcı olmanız ricasıyla…

Tags

Yorum Gönder

8 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Kesin çözüm: D-Smart firmasından uzak durun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12 gundur iptalnettirmek icin neler cekiyorum nerden aradilar. Nerden bulasrik soyleduklerinin 3 kati fatura geldi tv baglantisi yapilmadi cihaz geldigi gibi duruyor iptal etmemek icin herseyi yapiyorlar aba altimdan sopa gostetmek cayma. Bedeli odersin tv paketinih aktif bagli olmayan paket nasil aktifse

      Sil
  2. 2014 ten beri dsmart tv ve internet kullamıyorum modemin ve tv cihazının kutusu yok ama içeriği tam teslim ederken sorun çıkarırlarmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paket olarak kutusu vs için sorun olmaz. Yeter ki cihazlar ve kabloları tam olsun

      Sil
  3. İptal sonrasında mesaj geldi iptal edilmiştir diye bayiye cihazları götürdüm bayideki kişi bana cihazları teslim etmeniz içinde mesaj gelmesi lazım dedi acaba böyle bişe varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba şuan bende iptal msj bekliyorm aynı şekilde msj gelince cihazı iade edin dediler cihaz için ayrı msj geldimi acaba nasıl ilerledinz?

      Sil
  4. Ötesi yok.Uzak durun!!

    YanıtlaSil
  5. Gölcük te oturuyorum nereye cihaz teslim edeceğim ayrıca bunlar dolandırıcı

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !