Nerede Kalmıştık ...

Teknojest
12
Sanırım 2 yıl oldu yazmayalı...
Üniversite yıllarımın son senesinde blog yazmaya başlamıştım. Yaklaşık 11 yıldır blog yazıyorum. Hiç bu kadar ara vermemiştim açıkçası.
Üniversite ve devamı sonrasında gelen yıllar ile şu anki durumum elbette aynı değil. Evlilik ve 2. çocukla birlikte artık evde bilgisayar başına geçemez olduk. Telefon ile takip edip de yazmak için kenara attığım o kadar yazı var ki...
İşe giderken, çocuk sallarken :) ve telefonu her elime aldığımda faydalı olabileceğini düşündüğüm yazıları bu 2 yıl süresince biriktirmiştim ama işte bir türlü yazmak nasip olmadı.
Peki şu anda ne değişti diye aklınızdan geçirdiğinizi hissediyorum. Şöyle ki:
Sürekli olarak blog yazma işini sürekli yapamayacağım fikri beni olumsuz etkiledi. Evet belki eski sıklıkta yazamam ama en azından haftada bir de olsa yazamaz mıyım diye düşündüm. Belki bir çay arası belki ev ahalisi uykuya çekildikten sonra bir şeyler karalayabilirim diye düşündüm.
Bunca yıl yazıp kenara çekilmek içten içe beni kötü etkiledi. Aslında blogum benim bir diğer çocuğummuş, hep aklımın bir köşesinde olan.
Bu yüzden okuyucularım ile buluşmak onlara farklı ve faydalı içerik sunmak üzere tekrardan bu dünyaya adım atmaya karar verdim.
Teknolojiyi sizler için nasıl faydalı hale getirebilirim, nasıl kolaylaştırabilirim arayışı ile satır arasında kalmış fakat sizlere vakit ve nakit tasarrufu sağlayacak konularda yeni yazılarımla karşınızda olacağım.
Bu arada bu 2 yıl süresince sıklıkla okuduğum bazı bloglar da benimle aynı kaderi paylaşarak blogunu yalnızlığa terk etmiş. İnşallah onların da nerede kalmıştık yazılarına, geri dönüşlerine şahit oluruz.
Kısa bir merhaba yazısı olarak yaşadığım durumu sizlerle paylaşmak istedim. Beni motive edecek bu ve diğer yazılarımda yorumlarınızı eksik etmeyin.

Kalın sağlıcakla!
Tags

Yorum Gönder

12 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Hoş geldin Teknojest. O ilginç ve bir o kadar da faydalı yazılarını özlemiştik. Doğru söylüyorsun aile genişleyince bu tarz işlere vakit kalmıyor ama insan arada bir o dünyadan kaçıp kendini ifade edebileceği sanal ortama da katılmak istiyor.
    Bu 2 yıl içerisinde dediğin gibi bir çok blog yayın hayatına ara verdi. Umarım onlar da bir dönüş yapar.

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz 😊 uzun bir zaman olmuş olsun yeniden döndünüz bloğa o zaman güzel paylaşımlara inşallah sevgiler 😊....

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldiniz tekrardan. Bu arada temanız da çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Hoşbulduk :) Teşekkür ederim. Yakında güzel paylaşımlar gelecek inşallah

    YanıtlaSil
  5. http://karsikafalar.blogspot.com/22 Nisan 2020 04:05

    Hoş geldin Poyraz, teknolojik yazılarına hasret kalmıştık :) Devamını en yakında bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk :) En kısa sürede geliyorum :)

      Sil
  6. Sizin gibi blog yazarlarının buralarda yer alması gerçekten çok önemli. Çok ince satır arası bilgiler veriyorsunuz. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Geri dönüşünüz harika olmuş. Tema şahane, umarım bir daha ara vermez ve eskisi gibi dolu dolu içerikler paylaşırsınız. Nerede kalmıştık? başlıklı bir yazı sahibi de benim maalesef. Bu tarz aralar ister istemez bazı şeyleri eksiltiyor ama zamanla toparlanabiliyor. Bu arada Poyraz Hocam, Ehli Blog ne oldu, gerçekten çok merak ediyorum. Blog hala açık ama?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah bu kadar ara vermeyiz bu kadar 😉
      Ehli blog yaklaşık 4 sene önce başka bir arkadaşa devretmiştim. Sanırım arkadaş da bir kenera bıraktı. Bayadır güncelenmemiş 😔

      Sil
  8. Yeniden yazmana gerçekten çok sevindim Poyraz.

    Temayı değiştirmen de iyi olmuş. Böyle yenilikler insanı motive ediyor.


    YanıtlaSil
  9. Ehliblog sizsiniz demek... Çok hoşuma giden bir blogdu. Birkaç kez girip bakmıştım acaba yeni yayın var mıdır diye ama yeni yazıları görememiştim. Temanız harika. Çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  10. Evet bendim 😊Yeni arkadaş sanırım uzun süredir yazmıyor. Yazılarımı Beğendiğiniz için teşekkürler. Takipte kalalım.

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !