Twitter da Sizi Geri Takip Etmeyenleri Bulmanın İki Ücretsiz Yolu

Teknojest
1

twitter-geri-takip-etmeyenler

Takibe takip çalışması twitter da organik takipçi sayısını artırmanın en çok kullanılan yolu. Peki siz takip etmenize rağmen karşı taraf sizi takip etmiyor mu ya da daha sonra takibini geri mi çekti? Peki bunu nasıl bilebilirsiniz ?

Eğer sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyorsanız kimi zaman binbir emek sarfederek hazırladığınız çalışmaların binlerce kişiye ulaşmasını önemsiyor olabilirsiniz. Bunun için de diğer kullanıcıların sizi takip etmesi karşılığında onları takip etme çalışması yürütüyor olabilirsiniz.

Yine benzer bir şekilde gerçekten özel hayatınızda konuştuğunuz görüştüğünüz kişilerin sizi izleyip izlemediğini merak ediyor olabilirsiniz.

Tüm bu durumlar için kim miş beni geri takip etmeyenler diyorsanız bunu nasıl yapabilirsiniz bu yazımda öğrenebileceksiniz.

Bildiğiniz gibi hali hazırda uygulamanın bize sunduğu bir özellik yok. Mecburen harici uygulama kullanarak bu işlemi yapmak zorundayız.

Bunun için sizlere iki servisten bahsedeceğim:

1 - UnTweeps

Uzun süredir hesabında paylaşım yapmayan takip ettiğiniz kullanıcıları bulmak ister miydiniz?

Acaba sahte profilleri mi takip ettiniz ?

Bunların yanıtını untweeps veriyor. Belirlediğiniz gün kadar profilinde bir paylaşım yapman kullanıcıları size göstererek takibi bırakmanıza imkan tanıyor.

Şimdi hemen untweeps sitesini ziyaret ederek servisin twitter hesabınıza erişmesine izin verin. Kısa bir süre içerisinde aktif olmayan kullanıcıları bularak onları takibi bırakabilirsiniz.

untweeps-aktif-olmayan-twitter-hesapları

2 – ManageFlitter

Bu servis yukarıdakine göre biraz daha görsel ve kullanışlı. İlk öne çıkan özelliği ise beni kim takip etmiyor sorunuza yanıt veren hizmeti.

Aynı şekilde manageflitter sitesini ziyaret ederek hesabınıza erişmesine izin vermelisiniz.

Erişim yetkisi verdikten sonra sistem hesabınızı tarayacak ve sol taraftaki menüdeki seçiminize göre yapacağınız işlemleri sıralayacak.

Örneğin sizi kimler takip etmiyor ?

geri-takip-etmeyenler

Sol taraftaki menü ingilizce belki ama çoğu terimi yakından biliyorsunuz. Eğer not following back i seçerseniz sizi takip etmeyenleri görebilir ve unfollow butonuna basarak takibi bırakabilirsiniz.

Yine profil resmi olmayanları, türk olmayan kullanıcıları, paylaşım yapmayanları vs bu servis vasıtasıyla görebilirsiniz.

Bunu da okuyun :

Son Sözler

Her zaman için hesabınızı kontrol altında tutmak faydalı olacaktır. Eğer fazlasıyla takipçisi olan bir hesabınız varsa ara ara kontrol yaparak bazılarına elvada diyebilirsiniz. Özellikte geri takip etmeyenler bunu hak ediyor olablir :)

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Untweeps daha önce karşıma çıkmıştı ama kullanamamıştım, şimdi öğrendim, sağ olun. Twitter geri takip etmeyenler, takibe takip işinin yüz karaları :D

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !