Facebook da 30 Günlüğüne Arkadaşınıza Kısa Bir Ara Vermek İster misiniz?

Teknojest
3
facebook-30-gun-dondurma

Facebook da, tatile çıkmış ve sürekli fotoğraf paylaşan ya da belirli bir etkinlik öncesi sosyal medya hesaplarını duyurularla aktif olarak kullanmaya çalışan bir yakınınız varsa bunlardan kurtulmanın yolu onların paylaşımlarını 30 günlüğüne dondurarak size düşmesini engellemek olacaktır.

Bazen öyle arkadaş ya da yakınımız vardır ki kendisini ne kadar sevsek de gönderileri gördüğümüz ekrana paylaşımlarıyla tecavüz etmesini hiç hoş karşılamayız. Hele ki seçim zamanları, hele ki tatile gittiği zamanlar…

Yüzünüzde kısa bir tebessüm oluştuysa eminim siz de benzer sıkıntıları yaşadınız. Bunun için kalıcı bir kaldırma işlemi ile bu kişilerin gönderilerini görmüyorduk. Fakat facebook yeni 30 günlük dondurma özelliği ile bunu geçici süreliğine yapmamıza imkan veriyor. Bunu bir kişi için yapabildğiniz gibi bir grup ya da sayfa için de yapabiliyorsunuz.

Peki nasıl ?

Kişi ya da sayfanın paylaşım yaptığı zaman gönderinin sağ köşesinde 3 nokta şeklinde menu var. Buna tıklayarak “Snooze XXXX for 30 days” i seçebilirsiniz.

Bunu yaptıktan sonra o kişiden 30 gün boyunca bir paylaşım görmeyeceksiniz. Kişi bu dondurma işlemi hakkında herhangi bir şey bilmeyecek. Bu konuda endişelenmenize gerek yok.

facebook-30-gun-engelleme

►►Facebook geçmişinizi tarihte bugün özelliği ile temizleyin

Eğer bu kişiyi özlediyseniz ve haksızlık yaptığınızı düşünüyorsanız :) 30 günün dolmasını beklemeden yaptığınız işlemi geri alabilirsiniz. Kişinin kendi profil sayfasını ziyaret ederek bu duruma son verebilirsiniz.

Hadi itiraf edin bakalım. Facebook da 30 gün boyunca engelleme yapmak istediğiniz kaç kişi var?

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. ben direkt çıkıyorum abonelikten :) kimseyle uğraşamam :)

    YanıtlaSil
  2. Ben arkadas kal ama gonderileri gorme gibi bir şık vardi onu kullanmıştım bir kaç kez.oyun tanıtımları geliyordu bunu . ilk duyuyorum simdilik kullanmam gerekmiyor ama kullanmak gerekirse uygularim😄

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlarımın tatile gittiği veya gündelik hayatından paylaştığı fotoğraflara bakmayı seviyorum.(Bir gün o fotoğrafları çok arayabilirsiniz)
    Bundan hiçbir zaman rahatsızlık duymadım.Özellikle facebook artık mutlu,mutsuz anlarını sevdikleriyle paylaşanlar için bir nevi anı defteri gibi oldu.Geçmişte bugün uygulamasında paylaştığım eski fotoğrafları da görmekten mutlu oluyorum.
    Beni rahatsız eden tüm gün boyunca sayfaların paylaştığı siyasi içeriklerin doğruluğunu araştırılmadan sürekli paylaşmaları.Siyasi ve araştırmadan bilgisizce paylaşım yapan en yakın dostum,akrabam dahi olsa gönderilerini engelliyorum.

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !