Bir Kişinin En Çok Beğenilen Instagram Fotoğrafı Nasıl Bulunur?

Teknojest
1

instagramda-en-cok-begenilen-fotoğraf

Instagram, Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından ilk olarak iPhone için 2010 Ekim’de geliştirilen, sahip olduğu kaliteli filtreler ve sosyal ağ özellikleri ile kısa zamanda oldukça popüler olan bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Bu uygulama  yıllar geçtikçe o kadar popüler oldu ki şu anda günde 80 milyona yakın fotoğraf paylaşımı yapılıyor.

Peki bu paylaşımlar arasında en çok beğenilen instagram fotoğrafı hangisidir diye hiç merak ettiğiniz oldu mu? Ya da bir kullanıcının en çok yorum olan fotoğraf hangisidir diye kendinize sordunuz mu?

Eğer bu sorulara yanıt aramak istiyorsanız bu yazımda size oldukça kullanışlı ve basit bir online servisi tanıtacağım. Bu online aracımız ile Instagram'da herkese açık profil olarak işaretli herhangi bir kullanıcının en çok yorumlanan ve beğenilen fotoğrafını bulabileceksiniz. Özel profiller bu aracın ilgi alanında değil :)

Kullanacağımız servis Gramwiki. İlk bakışta arayüzün google gibi sade ve herhangi bir dikkat dağılmasına sebep vermeyecek şekilde olduğunu hemen fark edeceksiniz. Basitçe aramak istediğiniz hesabın kullanıcı adını girin. Yeni bir hesap oluşturmanıza veya Instagram hesabınızla kendinizi doğrulamanıza gerek yok. Sadece kullanıcı adını yazın ve aramaya başlayın.

Okumalısın : [instagram da ekran görüntüsü alınca bildirim gider mi]

Gönderme işlemi gerçekleştirildikten sonra site,  sunucudaki ilgili verileri çekmek için Instagram’in API'sini kullanmaya başlayacaktır. Birkaç saniyeden fazla sürmeyecek bu işlem sonucunda sayfanın en üstünde, kullanıcının takipçi ve takip sayısını ve toplam gönderim sayısını göreceksiniz.

Hemen aşağıda, en yeni yayınlardan ve paylaşımlardan bazılarını göreceksiniz. Biraz Solda “en çok beğenilenler” ve sağ tarafta “en çok yorum yapılan” paylaşımlar var. Bu paylaşımlara tıklarsanız resmin büyük halini ve kimler beğenmiş – yorumlamış onları görebilirsiniz.

Sizlere örnek olması için Burcu Esmersoy un profilini ele aldım :

image

En çok beğenilen sol üstteki fotoğrafı 54000 beğeni almış.

Siz de kendi hesabınızın ya da bir başka hesabın en çok beğenilen instagram fotoğrafı hangisidir sorusuna gramwiki aracıyla kolayca yanıt bulabilirsiniz.

Maalesef Gramwiki sitesi şu anda çalışmıyor. Bildiğiniz farklı bir servis varsa güncelleyebilirim...

Tags

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !