Oturum Açma Ekranında Klavye Çalışmıyor! Şifremi Nasıl Yazabilirim?

Teknojest
2
windows-oturum-acma-ekran-klavyesi

Bilgisayar açılışında güvenlik gerekçesiyle şifre kullanıyor musunuz? Peki ya klavyenizde bir problem olursa şifrenizi nasıl yazacaksınız?

Ne kadar klavye çalışmama problemi ile şu ana kadar karşılaşmamış olsanız da bir gün başınıza gelebilecek bir problem için önceden hazırlıklı olmanız yararınıza olacaktır:

Oturum açma ekranında şifrenizi yazmak istediğinizde klavyenin çalışmadığını fark ettiniz? Şifrenizi nasıl yazabileceksiniz?

İster laptop ister masaüstü bilgisayar kullanın bir an klavyenin çalışmama problemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Böyle bir durum için en uygun çözüm ekran klavyesi kullanımı olacaktır.

Peki bu ekran klavyesine oturum açma ekranında nasıl ulaşılabilir?

Yazımın başına eklediğim resme dikkatlice bakarsanız sol ve sağ alt köşelerde ilave kullanılabilecek butonlar yer alıyor. Bu yazım için bize kullanabileceğimiz ekran klavyesini sol alt tarafta yer alan buton sağlayacak. Şimdi sol alt tarafta yer alan butona basın. Açılan menüden ekran klavyesini seçin.

ekran-klavyesi

İşte karşınızda klavyeniz olmasa bile şifrenizi yazabileceğiniz digital klavye ekranı.

İnşallah klavyenize bir şey olmaz ama ola ki başınıza gelirse en azından bilgisayarınıza giriş işlemi için ekran klavyesini kullanabilirsiniz. Elbette pc açıldıktan sonra bile bu klavyeyi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tags

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Çok yararlı bir bilgi olmuş

    YanıtlaSil
  2. merhaba arkadaşlar. pcye format atılmıştı. açtım outlook hesabımı tanımlayıp kapadım. açtığımda outlook hesabımın şifresini girmemi istedi ancak klavye çalışmıyor.
    Erişim kolaylığı menüsünden ekran klavyesini denedim çalışmadı.
    harici bir klavye denedim çalışmadı.
    harici mouse çalışıyor.

    yardımcı olmak için benimle mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz veya buraya yorumunuzu ekleyebilirsiniz. şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
    iletişim
    swindlerberkay@gmail.com

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !