En Çok Tercih Edilen Araba Aksesuarları ve Fiyatları

Teknojest
2
araba-aksesuarları-ve-fiyatları

Yeni bir araç satın alıp borcunu harcını ödedikten sonra yapılacak ilk iş küçük dokunuşlarla onu kendi kullanımınıza göre özelleştirmek.

Bütçenize göre değişen bir uygulama olsa da araba aksesuarları her araç sahibi için önemlidir. Özellikle teknolojinin gelişmesi ve farklı ihtiyaçların artması ile birlikte büyük şehirlerde yaşayan ve trafikten bunalan sürücüler konforlu bir sürüş için bu aksesuarları tercih edebiliyorlar.

Gelin şimdi düşük bütçeye sahip çoğu araç sahibinin tercih ettiği araba aksesuarları ve fiyatları konusuna yakından bakalım.

1 – Telefon tutacağı

Özellikle navigasyon ihtiyacı olduğunda fazlasıyla ihtiyaç duyacağınız bir ürün. Aracı kullanırken bir elinizle telefonu tutup aynı zamanda aracı kullanmak oldukça zor. Bunun için montajı kolay araç içi telefon tutacağı sizi büyük bir dertten kurtacak.

telefon-tutacagi

Fiyat : 10TL

2 - Telefon Park Numaratörü

Eğer büyükşehirlerde yaşıyorsanız aracı her park edişinizde en doğru yerin orası olduğu konusunda mutlaka aklınıza bir şeyler takılır. Bunun yanında olası kötü bir durum için iyi niyetli insanlara denk gelirseniz size haber verilmesini beklersiniz.

İşte bu gibi durumlar için yapmanız gereken aracınıza telefon numasını bırakmak. Bunu sıradan bir kağıt, kartvizit bırakar yapabileceğiniz gibi numaratör satın alarak da yapabilirsiniz.

telefon-park-numarator

Fiyat: 10TL

3 – Şarj aletleri

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte onları çok daha fazla kullanır hale geldik. Sadece görüşme yapmak, mesaj yazmak veya yanıtlamak için değil, oyun oynamak, müzik dinlemek, video seyretmek için de kullanıyoruz. Bu da telefonu fazla kullanmaktan dolayı şarjın daha çabuk bitmesine sebep oluyor. Bu tür durumlar söz konusu olduğunda araç şarj aletleri sayesinde telefonu araçta şarj etmek mümkün.

Fiyat: 5 Tl den başlıyor..

4 – Koltuk arkası koruma kılıfı

Eğer bir çocuk sahibiyseniz bunu en iyi siz anlayacaksınız….

Bildiğiniz gibi oto koltuğuna oturan çocukların ön koltuk ile mesafesi çok fazla olmayabiliyor. Bu da sürekli ön koltukta ayak izi oluşmasına neden oluyor. Özellikle de istediği yapılmayan çocuklar koltuğun arkasına tablo çizmeye başlıyorlar =).

koltuk-arkasi-kilif


Fiyat: 10 TL

5 – Bagaj sabitleyiciler

Şöfor sayıları iki ve bir de çocuk sahibiyseniz arabanın içini ve bagajı toparlamak zor gelebiliyor. Bayanların ilave ayakkabı taşıması, çocukların araçta sürekli durması gereken eşyaları, arabanın temizlik malzemeleri vs derken dağınıklık yaşanmaması için bagaj sabitleyiciler kullanışlı olabilir.

bagaj-sabitleyici

6 – Deri direksiyon kılıfı

Çoğu araç deri direksiyona sahip olmayabiliyor. Bu yüzden yıllar geçtikçe de direksiyon üzerinde soyulmalar ve kötü kokular başlayabiliyor. Araç kullanırken el terlemesini azaltır delikli yüzeyi sayesinde.şık bir görünüme sahip deri direksiyon kılıfları sürücüler tarafından sıklıkla tercih edilir hale geldi.

direksiyon-kilif

Fiyat: 30 TL

7 – Cam filmi

Trafik polisleri ile sürücüler arasında büyük soruna neden olan, ceza kesilir, kesilmez tartışmaları bir çok kez mahkemeye taşınan cam filmi uygulaması mayıs ayı itibariyle belirli kurallar çerçevesinde artık serbest.

Kimi süs, kimi güvenlik, kimisi de sağlık problemleri nedeniyle araçlarına cam filmi taktırmak istiyordu. Yasanın da uygulamaya geçmesiyle birlikte çoğu araç sahibi cam filmini araçlarına çektiriyorlar. Artık temel ihtiyaç arasında da sayabiliriz.

Fiyat : 200 TL ve üzeri

Son Sözler

Yukarıda bahsettiğim aksesuarların sayısını arttırmak elbette mümkün. Bel yastığı desteği, ısıtıcı ve soğutucular, bluetooth araç kiti … listeyi uzatmak mümkün.

Bu listenin daha da ötesi artık modifiye kısmına giriyor. Özellikle yolda fark edilebilecek spor tarzda bir görünümden hoşlanan otomobil sahipleri çok farklı uygulamalar tercih edebiliyor.

Düşük bütçeli araba aksesuarları ve fiyatları bu şekilde. Listede olmayan sizin en çok tercih ettiğiniz ürün hangisi?

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Kaydırmaz pad, çelik aksesuarlar, bagaj havuzu vb. Araban varsa bu isteklerin hiç son bulmuyor..Allah bol kazanç versin herkese ve harcamayı nasip etsin..Güzel yazı teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Amin :) kaydırmaz pad ve bagaj havuzu da artık temel ihtiyaçlar listesine giriyor :)

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !