Zeo, SEO Liderlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Teknojest
1
zeo-konferans

Doğu Avrupa’nın en büyük pazarlama etkinliği olan SEOzone, Digitalzone ismiyle yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda SEOzone ismiyle gerçekleştirilen uluslararası etkinlik bu yıl kapsamını daha da genişletip, dijital hayatın tüm gerekliliklerini kapsayan Digitalzone adıyla gerçekleşiyor.

Dünya çapında tanınan ünlü SEO ve dijital marketing uzmanlarının bir araya geleceği Türkiye’nin uluslararası dijital pazarlama etkinliği Digitalzone’16 , 21 – 22 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Şişli Radisson Blu Hotel’de gerçekleşecek. SEO profesyonellerinin ve meraklılarının katılım sağlayacağı etkinliğe yoğun ilgi bekleniyor. Kaliteli içeriklerin SEO ile ilişkisinden, link inşa etme tekniklerine, rakiplerin SEO performans analizinden yeni arama motoru algoritmalarına kadar geniş kapsamlı sunumlar gerçekleşecek olup ayrıca katılımcılarında profesyonellerle tanışma fırsatı olacak.

Her sene sektörün ihtiyaç duyduğu temel konulara göre özenle seçilen başlıklarla hazırlanan Digitalzone etkinlik programında katılımcılar ayrıca dünyaca ünlü uzmanların konferans sırasındaki görüşlerini öğrenebilecek, mola için verilen özel zamanlarda uzmanlarla tanışabilecek ve sorularını birebir sorma fırsatı bulabilecekler.

Ülkemizde SEO denilince ilk akla gelen ajanslardan biri olan ZEO’nun organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe neden katılmalısınız?

  • Dünyaca ünlü markalarla çalışmış profesyoneller, lider danışmanlar, bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor olacaklar. Böylece dijitalde, dünya pazarının işleyişi hakkında bilgi sahibi olacaksınız.
  • Eş zamanlı iki farklı oturum dâhilinde, ilgi alanınıza ve uzmanlığınıza en uygun olan oturumu tercih edebilirsiniz. SEO konusu hakkında kendinizi yeterli görmediğiniz konferansa yönelebilirsiniz.
  • Workshoplara katılabilir, profesyonellerden bire bir SEO hakkında detaylar öğrenebilirsiniz.
  • Bolca teorik bilginin paylaşıldığı bir etkinlik olmaktan ziyade hemen o gün hayata geçirebileceğiniz pratik SEO bilgilerini öğrenmek açısından Digitalzone güzel bir fırsat sunuyor olacak.
  • İngilizceden Türkçeye simultane tercüme gerçekleşecek olup, İngilizce bilmeseniz dahi takip etmeniz kolay olacak.

Uluslararası platformlarda sıkça gerçekleştirilen bu organizasyon, çoğu konferans ücretlerine göre çok daha uygun olarak nitelendirilebilecek düzeydedir. İlk gün için katılım bedeli 117 £, ikinci gün 67 £ ve her iki güne katılım bedeli ise 157 £ ‘ dur.

Yaşanan dijital çağda büyük firmaların içeriğe ve SEO’ya daha fazla yatırım yapmaları gerektiği düşünülürse, SEO deneyiminizi bir adım daha ileri taşımak için, eşsiz konuşmacılar ve network fırsatları ile dolu iki günlük bu deneyimi kaçırmayın!

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Böyle etkinliklerin düzenlenmesi gerçekten güzel. Seo konusunda ne kadar kitaplar basıp, iyi noktalara yaklaşmakta olsakta bilgi eksikliği ve yanlışlığı söz konusu.

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !