Hangi Hareket Hangi Kası Geliştirmede Yardımcı Oluyor?

Teknojest
1
kas-yapma-hareketleri

İsteğiniz sadece diz üstü kaslarınızı geliştirmekse neden klasik ve her vücut bölgesini çalıştıran hareketlerle zaman kaybedesiniz ki?

Ülkemizde çoğu fitness salonlarına gittiğinizde maalesef kişiye özel olduğu söylense de klasik ve herkese uygulanan programlar elinize tutuşturuluyor. Vücut geliştirme hareketleri olarak sunulan egzersizler kimi zaman hedefe yönelik olmayabiliyor.

Bu tarz bir durumdaysanız ve direk hedefe yönelik kas yapma hareketleri nelerdir diye merak ediyorsanız bu yazımla bunu nasıl yapabilirsiniz onu paylaşacağım :

MuscleWiki kas yapısı çizilmiş bir insan figüründe geliştirmek istediğiniz kası seçerek interaktif bir şekilde yapılacak egzersizleri sunan harika bir site.

Yapmanız gereken sadece geliştirmek istediğiniz kası tıklamak!

Site size otomatik olarak egzersizleri sunacak. Gif formatında sunulan hareketlerle ne yapacağınız gayet iyi bir şekilde anlatılmış. Üstelik erkek-bayan ayrımı da sunulmuş!

Gelin birlikte daha yakından göz atalım :

Örneğin bir bayan olarak karın kaslarınızı geliştirmek. Bunun için siteyi ziyaret ettikten sonra aşağıdaki resimdeki gibi karın kaslarının olduğu bölümü fare ile tıklayın.

bayan-kol-kası-geliştirme Site size yapılacak egzersizleri gif formatında saniyeler içerisinde sunacak :

Ya da bir erkek olarak bacak kaslarınızı mı geliştirmek istiyorsunuz. Aynı şekilde erkek kısmı seçiliyken ilgili kasa tıklayın:

erkek-bacak-kası-geliştirme

Sonuç :

Son Sözler

Yakın zamanda karşılaştığım güzel bir online servisi sizlere tanıtmaya çalıştım. Sadece bir kaç adımda bu site sayesinde hedefe yönelik olarak hangi hareketin hangi kas grubunu çalıştırdığını öğrenebilirsiniz. Bu kas yapma hareketleri sayesinde bir spor salonunda ne yapacağınızı bilerek çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.

Bu yazıya okuyan bir hocaysanız salonunuza gelen kişileri bu görsel çalışmayla etkileyebilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

  1. Spor ile uğraşan teknoloji severler için güzel kas yapma hareketleri listelenmiş, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yazı hakkındaki görüşleriniz sizden sonrakiler için önemli olacaktır.

Yorum Gönder
>
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !